Ask paviljong / Embla paviljong

En robust paviljong utformad för nordiska förhållanden


Ask paviljong / Embla paviljong
Ask 4 - 2 W
Ask 4 - 1 FS
Ask 3 - 1c
Ask 3c W
Interiør paviljong 1 W
Embla Paviljong - 1 W
Embla Paviljong - 4 W
Embla Paviljong - 3 W
Ask 4 - Innvendig W
Ask 4 - 3 W
Detalj Ask W
Embla Paviljong - 2 W

Bestilling av Ask paviljong / Embla paviljong

 

* Klicka här för mer information om hopsätting, eller kontakta oss efter beställning.

Samma paviljong - nytt namn!

Vi förnyar oss, och byter namn på våra paviljonger till Ask och Embla. Ask är tältet med TenCate-duk i väggarna och Embla är tältet med PVC-duk i väggarna. Samma kvalitet som tidigare, bara med nytt namn.

Konstruktion

Ask och Embla Pavilion klarar sig lika bra på terrassen hemma som på campingen, och med ett par lägrbäddar kan den användas som gästrum när temperaturen tillåter det.

Denna paviljong, liksom vårt Ask och Embla helårstält, är utformad för nordiska förhållanden. Stativet har samma 40x40 mm aluminiumprofiler som Ask och Embla och är lika säkert i alla slags väder. Takkonstruktionen är hörnstenen i denna design för att motstå hårda väderförhållanden, och på grund av takets branta vinkel glider snön lättare. Tyget som används i väggarna är den berömda TenCate-vävningen som vi använder i de flesta av våra tält, samtidigt är taket ett helt gjutet PVC-tyg och innehåller därför inga sömmar. Detta gör tältet mycket hållbart. Vi har också en PVC-modell som levereras med både väggar och tak i PVC.

Tältets färg är densamma som på vårt Ask och Embla helårstält i färgen Steel med detaljer i antracit och ljusgrå. Det finns tvåglasfönster i tre av väggarna och den sista väggen har en avtagbar dörr och ett fönster. Alla fönster har fönsterluckor för avskärmning, som på våra Ask och Embla helårstält.

Rekommendationer

Om du vill att tältet ska monteras på en ram bör det ha yttermåtten 305 x 305 cm eller 405 x 305 cm, beroende på modell. Det vanligaste är att använda impregnerade 2x4", liggande med den breda sidan nedåt (på flaskan). Eftersom taket är byggt 35 cm på alla sidor av tältet utöver de grundläggande måtten, måste man komma ihåg att ta hänsyn till platsen i förhållande till husvagnens vägg och andra hinder. Beräkna därför det totala utrymmet för festtältet 3,7x3,7 meter och 3,7x4,7 meter, beroende på modell.

Vi ordnar installation utförda av skickliga montörer, pratar med oss ​​och vi ordnar en montör åt dig.

Vi levererar också skjutdörrar till Ask och Embla paviljong. Klicka här för mer information.

 

 

Modell:
Grundmått:
Total takbredd:
Tyg typ:
 
Ask Paviljong 3
300 x 300 cm
370 x 370 cm
WR 18 (vävt tyg) 
 
Ask Paviljong 4 400 x 300 cm 470 x 370 cm WR 18 (vävt tyg)   

Embla Paviljong 3

Embla Paviljong 4

300 x 300 cm

400 x 300 cm

370 x 370 cm

470 x 370 cm

PVC

PVC

 


Få nyheter och erbjudanden från Eurotents

Vi skickar 6-8 nyhetsbrev och erbjudande varje år. Endast bra erbjudanden, evenemang och råd för dig som gillar campingliv.

Integritetspolicy