Eurotents Ask och Embla Vintersäkring

890 kr5 290 kr

Beskrivning

Eurotents Ask och Embla Vintersäkring

Alla våra året runt tält är gjorda för att klara alla årstider, ibland behöver man dock vidta vissa försiktighetsåtgärder. En vintersäkring kan hjälpa dig att lindra detta ansvar lite och i händelse av mycket snöfall eller extra hårda väderförhållanden behöver du inte oroa dig så mycket för tältet.

Vintersäkring för Ask och Embla året runt tält består av en tvärgående 40 mm aluminiumprofil med 3 ben som stöder under taket mitt i tältet, dessutom 3 ytterligare 3 st profiler som går från varje ben till de bakre benstöttorna på tältet.

Vintersäkring för Ask och Embla paviljong består av en stående 40 mm aluminiumprofil som stöder under taket mitt i tältet. Detta har en åtdragningsmekanism så att du kan avlasta taket ytterligare.

ET Eurotents

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa.

Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ.

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Modell

, , , , , , ,

890 kr5 290 kr

Delbetalning från 103 kr/månad

Fördelar med Eurotents

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.