Förtält

Är du ute efter att köpa ett förtält till husvagn? Du kan alltid kontakta oss på telefon eller mail om du vill ha hjälp i ditt beslut att välja ett förtält som passar dina ändamål.

Kommer ni stanna mellan 5 dagar och hela sommaren på samma plats?

Då är det det klassiska a-måttstältet som passar för dig. Det täcker hela husvagnens längd och finns i olika djup. Genom alla tider den modell av förtält som varit populäraste valet. Det ger gott om utrymme, är väldigt stabilt men även flexibilitet om du kommer på att du vill åka iväg med din husvagn och upptäcka annat.

Filtrera efter pris
A-mått
Varumärke
Djup
Säsong

Visar alla 9 resultat

A-måttstält

Det klassiska A-måttstält är ett förtält till husvagn som även brukar kallas för sommartält.

A-mått förtält – Hitta rätt modell

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det viktigt att du känner till vilket A-mått du har på husvagnen. Vi rekommenderar att du tar reda på ditt A-mått i ett tidigt skede om du ska börja kolla runt efter lämpliga tält.

Vad är ett A-mått-tält?

Det är många som hört benämningen ”A-mått-tält” eller ”sommartält” och har ett hum om tältets utseende och funktion. A-måttet är ett etablerat uttryck i husvagnsbranschen och här följer definitionen.

A-måttet är längden från marken, genom hela förtältskenan och ner till marken igen, cirka 30 centimeter ut från sidan. Lättast mäter du med hjälp av ett snöre från marken genom tältskenan.

A-mått

Guide för A-mått (husvagn)

Du kan även använda guiden på isabella.net för att hitta rätt A-mått-tält för din husvagn. På deras hemsida fyller du i husvagnsmärke och årsmodell och får din husvagns A-mått i retur.

Vad kostar ett A-mått-tält?

A-måttstält kommer i olika utföranden, både när det kommer till material, storlek och design. I vårt sortiment startar A-mått-tälten på ca 23.000 kr, och sträcker sig till en bit över 30.000 kr. Eurotents kvalificerar sig därför in bland de mest prisvärda a-måttstälten på marknaden. A-mått – oavsett om du är ute efter enklare resetält eller söker efter ett robust tält på säsongscampingen.

Har du frågor om A-mått förtält?

Har du frågor kring denna typ av tält kan du alltid kontakta oss, så hjälper vi dig med hur du ska gå vidare och vilka modeller som passar din husvagn. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.