Eurotents Skjutdörr

6 390 kr

Beskrivning

Eurotents Skjutdörr

Skjutdörr är ett tillbehör som vi varmt rekommenderar. Med skjutdörren till Ask & Embla modellerna får du ett trevligt ljusgenomsläpp samt en ljusare interiör.
Med skjutdörr har du också fördelen att slippa dra upp och ned dragkedjan varje gång vilket också förlänger dragkedjans livslängd.
Dörren är konstruerad så att den monteras på insidan. När du åker från din husvagn kan du enkelt dra för tältets ordinarie dörr.

Komplett med dörr och glidskenor och monteras enkelt med tillhörande skruv.
Dörren är tillverkad i glas och aluminium, glaset består av 4mm härdat glas.

Eurotents Skjutdörr passar till samtliga dörröppningar i Ask och Embla modellerna.

Dörrmått: 1935×985 mm

Se mer från Eurotents här

ET Eurotents

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa.

Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ.

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Säsong

,

Kategori

Varumärke

6 390 kr

Delbetalning från 324 kr/månad

Fördelar med Eurotents

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.