Om oss

Historien bakom oss, vad vi gör och vår filosofi

Om oss

Med över 40 år i branschen har vi på EUROTENTS som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden. EUROTENTS är ett registrerat varumärke som ägs av Norska Eurotents AS. Våra produkter har blivit väldigt populära i de nordiska länderna, så där har vi helt klart träffat rätt i vår filosofi. Vi fortsätter succén i Sverige, med att ingå ett exklusivt samarbete med Tältvärlden, så att vi kan fortsätta ha ett konkurrerande pris ut till konsument.

Vi har genom många år, i tätt samarbete med våra kunder, utvecklat vårt koncept runt vad vi tycker att helårscamping skall handla om. Vi tycker att god kvalitet, är något som alla skall kunna välja, och det till ett rimligt pris. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden, medan produktionen sker i Tyskland, så att det mellan oss och fabriken inte är någon fördyrande mellanhand. Det låter oss i högre grad kunna erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris, samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära som möjligt slutkonsumenten. 

Vi väljer de bästa kvalitetsmaterialen, hos de största leverantörerna i Europa. Ett av de mest kritiska materialen i ett tält är själva tältduken, så därför kommer du i våra modeller finna en kvalitetsstämplad väv, som är producerad av den internationella marknadsledaren TenCate, utvecklat för att tåla de mest krävande påfrestningarna och därmed anpassad för det nordiska klimatet.