Eurotents Facelift

13 990 kr31 990 kr

Beskrivning

Nu kan du uppgradera till de senaste färgerna och ge ditt tält en riktig ansiktslyftning med Eurotents Facelift.

Om du har ett Eurotents Vivaldi 4 season, Eurotents Ask eller Embla, eller paviljong, och vill förnya dig till årets färger kan detta göras utan att köpa ett komplett tält. Vi levererar lösa front & gavlar så att du kan behålla ditt ursprungliga stativ, tak, och bakvägg. Genom att byta ut front och gavlar får du ett helt nytt utseende för ditt Vivaldi året runt tält och är ett prisvärt alternativ till att byta ut hela tältet.

Det spelar ingen roll hur gammalt ditt Eurotents Vivaldi helårstält är. Vi har facelift som passar till alla årsmodeller och storlekar, både Vivaldi och nu när det heter Ask och Embla.

Våra oberoende montörer kan hjälpa dig med utbytet så att du inte behöver tänka på jobbet, fråga oss om pris.

Vill du hellre uppgradera till ett nytt Eurotents Ask året runt-tält?

ET Eurotents

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa.

Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Dessutom med hela 5 års garanti på vårt sortiment!

Ytterligare information

Vikt 70 kg
Bredd

, , , , , , , ,

Djup

,

Färg

Säsong

,

Stativ

Varumärke

13 990 kr31 990 kr

Delbetalning från 674 kr/månad

Fördelar med Eurotents

Du kanske också gillar …

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.