Eurotents Universal Vintersäkring Frigg och Fonn

1 890 kr

Beskrivning

Eurotents Universal Vintersäkring

Vid vinterbruk rekommenderar vi vårt tillbehör vintersäkring.
Du säkrar då tältet mot större snömängder och gör att konstruktionen blir tåligare.

Vintersäkringen består av: 4 st korta överliggare + 3 st x-tra stödben.

Eurotents Vintersäkring Universal Passar till Eurotents modellerna Frigg och Fonn

 

Eurotents

Med över 40 år i branschen har vi på by Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Utvecklingen står vi själva för så att vi kan erbjuda modeller som är anpassade för de nordiska förhållandena, och med den kortaste vägen från produktion till dig som kund, kan vi erbjuda riktigt konkurrenskraftiga priser. Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ.

 

Se mer från Eurotents här

ET Eurotents

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa.

Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ.

Ytterligare information

Vikt 10 kg
Stativ

Säsong

Kategori

Varumärke

1 890 kr

Delbetalning från 116 kr/månad

Fördelar med Eurotents

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.