Takförlängning för Ask och Embla

En överbyggnad som gör att du kan sitta torr ute, även när det regnar.


Veranda för Ask och Embla
Ekstra tak med levegg b FullSizejpg
Ekstra tak med levegg FullSizejpg
9a3e68f6e6af6c098f37d2f40d031e2c
Ekstra tak 4 FS
7e0519ea7afb5f13cf02d44b6ca7979e

Det extra taket ger extra utrymme för utomhusskydd i en torr miljö. Att behöva ta ut grillen i hällregn är inte särskilt frestande. Eller för att kunna njuta av den friska luften utomhus även om den stänker nerifrån. Eller bara en plats att klä av dig skorna och kunna dra in trädgårdsmöblerna när himlen öppnar sig. Detta tak gör det fullt möjligt att ha lite extra utrymme utomhus där du kan bo trots nederbörd. Överlappning på befintliga tak säkerställer att fogen mellan befintliga och nya tak är helt tät.

Vi levererar också levande väggar för detta tak, det köps separat, mer information om läväggar här.

Takförlängningen kan enkelt monteras på alla Ask och Embla helårstält Monterad mot husvagnens vägg på samma sätt som tältet, men kan också stå utan stöd från husvagnen om husvagnen mäter mindre än tältet och takförlängningen tillsammans. Skruvade i plattan. För självmontering rekommenderar vi att du använder ett starkt dubbelsidigt tejp för att limma överlappningen på tälttaket, detta ingår inte. Vi rekommenderar att du använder denna typ. Om du vill ha en stark kudde för att trycka bakväggen mot vagnen, kan du köpa en, kontakta oss för mer information. Om du ska montera leväggar til takförlängning kan det inte kombineras med ryggdynan.

Bestilling av Veranda för Ask och Embla

 

* Klicka här för mer information om hopsätting, eller kontakta oss efter beställning.


Få nyheter och erbjudanden från Eurotents

Vi skickar 6-8 nyhetsbrev och erbjudande varje år. Endast bra erbjudanden, evenemang och råd för dig som gillar campingliv.

Integritetspolicy