Retur och garanti

Retur och Garanti

Garantin gäller vid fabrikationsfel eller defekter i 5 år från dokumenterat inköpsdatum, kvitto måste uppvisas. Garantin gäller för sömmar, dragkedjor, fönsterfolie, kardborreband samt tak och tältduk där faktorer som underhåll och användande spelar in.

Garantin omfattar inte skada orsakad av kemikalier som inte är rekommenderade av Eurotents, bristande underhåll, felmontering, skador som är väderrelaterade, exempelvis vind, nederbörd av snö och regn.

Garantin är personlig och gäller inte vid vidareförsäljning. Alla reklamationer skall mailas till inköpsstället med kvitto, beskrivning av fel samt med bifogade bilder. Använd gärna formuläret nedan. Vid övriga frågor så är du välkommen att höra av dig på [email protected] eller genom vår kundtelefon på 054 52 49 29

Retur och garanti

Meddela oss

Har du haft otur och köpt en vara av oss som det är fel på eller vill reklamera den? Då kan formuläret nedan enkelt fyllas i. Alternativt kan reklamationen skickas till [email protected]

Vid reklamation görs en bedömning av produkten, i vissa fall måste vi skicka reklamationen vidare för bedömning av tillverkaren. Dina åsikter som kund värderas högt, därför ber vi dig att kontakta oss när du har problem med en produkt du har köpt av oss. När vi har tagit emot ditt ärende arbetar vi för att det ska behandlas så snabbt som möjligt.

Reklamationsrätt

Observera att reklamationsrätten gäller fabrikationsfel på produkten och inte fel orsakade av normalt slitage eller åldrande av produkten. Reklamationsrätten kräver korrekt installation, användning och att korrekt underhåll har utförts. En reklamation ska göras så snart som möjligt efter att ett fel upptäckts. Du kan reklamera en vara i upp till 5 år efter att du som kund köpt varan. Ett godkänt garantiärende omfattar material och arbete.

Ångrar du köpet och vill returnera gäller öppet köp i 14 dagar från mottagandet. En förutsättning är att produkten returneras  i sin orginalförpackning, att den är i oanvänt och oskadat skick, att alla märkninglappar, klistermärken och liknande sitter kvar. Om du har valt faktura och önskar returnera en vara så har du som kund ändå ansvar för att betala fakturan inom förfallodatum. Vid en godkänd retur så återbetalas köpbeloppet exklusive frakt. Om återbetalningen görs till ditt bankkonto så vi ber dig att ange både clearingnummer och kontonummer. Det tar normalt upp till fem bankdagar innan pengarna syns på kontot.

Alla våra förtält från Eurotents har 5 års garanti. Följesedeln som du fick vid beställningen är ditt garantibevis. Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Kontakta Eurotents på 054-52 49 29 eller [email protected] för information om hur du går tillväga. Använd Eurotents Retur- och Reklamationssedel och bifoga denna med din sändning. Garantin omfattar inte transportkostnader men vid en godkänd reklamation under garanti återsänder vi varorna kostnadsfritt efter åtgärd. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens beslut.

Eurotents Tältvärlden AB

 

Eurotents blue uten R 600 px 1 e1677746264980
Garantistjerne 1.5b

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.